مشاوره حقوقی رایگان - یارانه زندانی

سلام همسر من الان 2 ساله زندان هست بخاطر قتل . و یارانه خودش به حساب مادرش واریز میشه هنوز .مادرش 2 ساله که هیچ کاری براش نمیکنه و یارانه‌خودش رو هم بهش نمیده. آیا راه حلی وجود داره که بتونه از داخل زندان درخواست بده ؟ باید چیکار کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به سازمان هدفمندی یارانه و فرمانداری مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به یک نفر وکالت دهد تا او پیگیری کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یک وکالت کاری از همسرتان اخذ کنید و امورات را از طریق سازمان هدفمندسازی یارانه ها پیگیری نمایید تا یارانه ایشان منفک شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اما به نفس زندان در میان بگذارید و از طریق فرمانداری درخواست تفکیک یارانه را دهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
درخواست خود را به رئیس زندان بدهد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

وکالت از ایشان بگیرید و با مراجعه به فرمانداری پیگیر موضوع شوید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی وکالت از همسرتان دریافت و از طریق سازمان هدفمندی یارانه و فرمانداری پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفتر سرپرستی دادگستری برای جدا کردن یارانه اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر امکان پذیر است می بایست به اداره زندان مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید یک وکالت نامه اداری تام راجع به امور یارانه و خرید سیم کارت به نام وی از وی اخذ نمایید تا بتوانید امور اداری برای جداسازی یارانه را خودتان انجام دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هدفمندي يارانه از طريق سايت از داخل زندان هم ميتوان اقدام نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وکالت کاری از طریق فرمانداری درخواست تفکیک و جداسازی یارانه را دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از او وکالت کاری بگیرید و پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
جدا کردن یارانه خانوار بدسرپرست ؛ انتقال یارانه در خانوار‌های بد سرپرست نیز در مرکز پلیس 10 انجام می‌گیرد در مواردی از قبیل اعتیاد سرپرست خانوار به مواد مخدر، زندانی بودن، فوت یا مفقود یا مجنون شدن، عدم حضور سرپرست در محل زندگی خانوار (مثل زندگی در خارج کشور)، عدم صلاحیت سرپرست خانوار و افرادی که در مراکز شبانه روزی نگهداری می‌شوند و فاقد سرپرست هستند، کمک‌های موضوع این آیین نامه به تشخیص سازمان، به سرپرست دیگری پرداخت خواهد شد.افراد زندانی خود سرپرست مستثنی بوده و کمک‌های مربوط به حساب آن‌ها واریز خواهد شد. جدا کردن یارانه حدود یک تا دو ماه زمان می‌برد تا یارانه افراد پس از انتقال به حساب سرپرست خانوار واریز شود.