مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور کارمندان ناجا

سلام
ایا کارمندان ناجا می توانند به همراه همسران خود به خارج از کشور سفر کنند؟
البته به غیر از سفر های زیارتی...
مثلا برای تفریح می توانند به ترکیه سفر کنند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام عمدتا خیر در این مساله نوع پست و درجه اهمیت دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کارکنان نیرو های مسلح در خروج از کشور دارای محذورات سازمانی هستند لیکن بعضا در صورت رسمی بودن صور استخدامی و با اعلام علت سفر و درخواست به حفای مربوطه و انجام مصاحبه و پذیرش حفا برای یک نوبت میتوانند از کشور خارج و پس از مراجعت مراتب را اعلام و با مصاحبه مجدد به ادمه خدمت خود به پردازید اگرچه کارمند تجربی و یا علمی و یا نظامی بودن متفاوت خواهد بود و شما وضعیت خود را مشخص نکردید که میتواند تاثیر گذار باشد ..