مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور مجوز ساخت برای سند ششدانگ

باسلام خدمت سروران ارجمند "اینجانب در یکی ازروستاهای استان زنجان زمینی به مساحت 203 متر مربع درسال 92 به مبلغ 8 میلیون تومان خریداری کردم. این زمین با کاربری مسکونی بوده و دارای سند ششدانگ می باشد که در اداره ثبت اسناد و املاک استان به نام بنده انتقال پیداکرده است. مشکلی که وجود دارد، بنیاد مسکن برای زمین ذکر شده پروانه ساخت نمی دهد و می گویند زمین مذکور بدون اطلاع ما سندگذاری شده است این درحالی است که بنده نامه هایی از اداره ثبت گرفتم که رییس وقت بنیاد مسکن آن را تایید کرده و مجوز صدور سند داده اند. هم اکنون نیز همان رییس محترم در آن پست مشغول هستند ولی عنوان می کنند نباید سند می دادیم و اشتباه شده است و باید مبلغ 5 میلیون به حساب بریزی تا سند از نظر ما هم قانونی شود. حال سوال من از کارشناسان عزیز این است که بنده موقع خرید با اتکا به سند زمین را خریدم و مشکل از طرف فروشنده یا بنیاد هست لطفا راهنمایی لازم بفرمایید. با سپاس بی نهایت

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به نظر نمی رسد مشکل از طرف مالک باشد و بنیاد مسکن مانع در صدور پروانه ساختمانی طرح های هادی شده است . از طریق دیوان عدالت اداری بر علیه بنیاد مسکن شهرستان مربوطه به تقاضای الزام به صدور پروانه ساختمانی زمین یاد شده طرح شکایت نمائید.

یک وکیل

سلام
علت اینکه بنیاذ ازصدور مجوز خودداری می نماید چیست اینکه گفته شود برای این زمین نباید سند صادر میشد دلیل قانونی و محکمه پسند نیست علت را سوال نمایید