مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نگهبان محل کار

باسلام
اینجانب دارای نگهبانی که متاسفانه بعلت خیانت درامانت کلیه اموال محل کار را از انبار کارگاه برده وهمچنین اقدام به قطع درختان فضای سبز محل کاروتخریب ساختمان وتخریب تیرهای برق وطی فیلمی تصویری اقدام به ضرب وشتم یکی ازنیروهای محل کارنموده
قبلا نیزاقدام به ایجادمزاحمت وممانعت ازکارنموده وطی صورتجلسه پاسگاه نگهبان بهمراه برادرشان متعهدنمودندچنانچه مطالبات معوق حقوقی تصفیه شود نیز کلیه اموال عودت داده میشوند
حال آیا میتوان باتوجه به صورتجلسه وفیلمی که اقدام به ضرب وشتم نموده برعلیه ایشان اثبات جرم نمود وطبق چه موادی ازقانون جزایی میتوان برعلیه ایشان شکایت نمود؟

پاسخ ها :

شکایت از نگهبان برای ضرب و شتم شکایت از نگهبان برای تخریب اموال محل کار شکایت خیانت در امانت شکایت ضرب و شتم گرفتن فیلم ضرب و شتم ضرب و جرح تخریب