مشاوره حقوقی رایگان - رفع مصادره خودرو

سلام وقت بخیر
آیا ماشین اسکورت که هیچی داخلش نبوده و خالی گرفتنش و حتی به اسم راننده نیست به اسم مادرشه و اونم اصلا ازاینکه ماشینش رو بردن برای اسکورتی خبر نداره مصادره میشه ؟
اگه آزاد میشه باید حتما وکیل بگیریم یا مدارک رو ببریم پیش باز پرس آزاد می‌کنه؟چون ازش پرسیدیم نمی‌دونم لج کرده بود یا چی گفت مصادره میکنم آیا می‌تونه این کارو بکنه قانونیه؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام به کیفیت مذکور در سؤال، خودرو قابل مصادره نیست.