مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع همسر

سلام من خانمم بایکی رابطه داره چکار کنم؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر شکایت رابطه نامشروع نمایید و از دادگاه تقاضای پرینت پیامک و مکالمه را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیل کافی برای اثبات ادعایتان داشته باشید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که صرف رابطه تلفنی و یا مجازی باشد علیرغم فعل حرام جرمی مرتکب نگشته اند.و توصیه می گردد با مشاوره خانواده صحبت نمایید. اما اگر روابط بیش از حد مجازی و ملاقات حضوری و... بوده می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع علیه ایشان و آقا طرح شکایت نموده و تقاضای استعلام و وپرینت متن پیامک هاو تماس های ایشان را نمایید.ودرنظر داشته باید درمقام مدعی مکلف به ارائه ادله اثبات می باشید.
ولیکن توصیه میگردد با ایشان صحبت ودرقبال بخشش مهریه و بدون طرح موضوع باسایرین و یا شکایت توافقی از یکدیگر جداشوید زیرا در نهایت و حتی اثبات رابطه نامشروع زوجه می توانند کلیه حقوق مالی خویش را دریافت نمایند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر در ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از ایشان شکوائیه رابطه نامشروع نمایید و از مرجع قضایی درخواست استعلام پیام ها و تماس های ایشان را نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به مستندات و مدارک برای شکایت نامشروع دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق ادله خود ابتدا شکایت نمایید تا محرز گردد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر دلایل محکمه پسند در دست دارید با عنوان رابطه نامشروع می توانید شکایت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همان زمانیکه ایشان را با مرد دیگر دیدید عکس بگیرید و زنگ بزنید پلیس110

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید تا رسیدگی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان رابطه نامشروع ازش شکایت کن و طلاقش بده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مشاوره خانواده مراجعه نمایید
توافقی جدا شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
به مشاور خانواده مراجعه کنید
دلیل چیزی دارید؟

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شکایت رابطه نامشروع اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ادله محکم و قوی داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مستندات و مدارک برای شکایت بایستی برررسی شود

رابطه تلفنی و یا مجازی جرمی نیست البته شرایط خاصی دارد

و اما اگر روابط بیش از حد مجازی و ملاقات حضوری و... بوده می توانید
تحت عنوان رابطه نامشروع علیه ایشان و آقا طرح شکایت نمایید و درخواست استعلام و وپرینت متن پیامک ها و تماس های ایشان را نمایید.