مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو در شرایط رانندگی در حالت مستی

سلام خسته نباشید
ماشین من رو در حالی که در کنار اتوبان ایستاده بودم بدلیل گرفتن تست مصرف مشروبات الکلی توقیف کردن و بردن پارکینگ و بهم گفتن که برو منتظر پیامک باش.
آیا در حالت ایستاده جرم بنده بعنوان رانندگی در حین مستی میشه؟و من چطوری میتونم ثابت کنم که ایستاده بودم؟
در حالیکه من پشت فرمون بودم ولی ایستاده بودم.
و اینکه چقدر زمان میبره تا پیامک بهم بیاد و چقدر زمان میبره که ماشینمو ترخیص کنم؟ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا باید می رفتی کلانتری و پزشکی قانونی الان برو ازشون شکایت کن

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

گزارش پليس حتما حاكي از توقف وسيله نقليه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دوربین مداربسته یا شاهد دارید معرفی کنید...

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام بدون سپری کردن تشریفات قانونی خودرو آزاد نمیشود و باید منتظر ابلاغیه از مرجع قضایی باشید . اگر تست مثبت بوده محکوم به شلاق حدی خواهید شد اما برای آزادی ماشین میتوانید به دادسرا مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

انکار نمایید
خودرو بعد از طی مراحل قانونی ، توسط مرجع قضایی آزاد خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام مدت زمان دقیقی نمی توان اظهار داشت باید منتظر باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر پشت فرمان بودید بله منتظر پیامک‌باشید یا حضوری پیگیری کنید.خوردن‌مشروب را انکار کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه دادسرا به شما ابلاغ می شود و شعبه دادسرا می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
از طرفی اگر بخواهید می توانید شرب خمر را انکار کنید.
اتهام شما در دادسرا شرب خمر است و ربطی به رانندگی ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شاید بتوان بر اساس دوربین مداربسته خیابان که شما در حال تردد نبوده اید و یا شهود این موضوع را به اثبات رساند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با یک دفاع خوب می توانید تبرئه شوید
زمان قابل پیش‌بینی نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

خودرو بعد از مراحل قانونی ، توسط مرجع قضایی رفع توقیف خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در ماده 10‌قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مطلق راننده بکار رفته است و تفاوتی بین راننده ایی که در حال حرکت هست یا نیست نمی کند .‌
در هر حال حق اعتراض دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مراحل قانونی بگذرد تا خودرو آزاد شود معمولا حدود یکماه زمان میبرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان قابل پیش بینی نیست متاسفانه
برای ترخیص از طریق دادسرا مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شرب خمر قابل انکار است بحث در حین رانندگی یا نبودن دو مقوله مجزاست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مراحل قانونی طی شود خودرو آزاد خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدون سپری کردن تشریفات قانونی خودرو آزاد نمیشود و باید منتظر ابلاغیه از مرجع قضایی باشید . اگر تست مثبت بوده محکوم به شلاق حدی خواهید شد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

قاعدتا خیر نباید رانندگی در حین مستی باشد اما مستلزم بررسی مدارک شماست