مشاوره حقوقی رایگان - حق ریشه

حدود 5 سال است پدرم فوت شده کارزمین های کشاورزی پدرم را من انجام داده ام و به مادر و خواهر و برادرم اجاره پرداخت کرده‌ام الان میخوایم تقسیم ارث انحام بدیم آیا به من حق ریشه تعلق میگیره در ضمن من از 18 سالگی در کارهای کشاورزی کمک پدرم بودم و حدود 15 سالی هم می‌شد که پدرم به خاطر کهولت کار زمین ها رو به من سپرده بود در این مدت من حتی یک درخت هم نخشکاندم.. با اینکه به بقیه وراث اجاره پرداخت میکردم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زراعتی که بعد از کاشت و برداشت محصول ، ریشه آنها در زمین برای سال های زیادی باقی میماند حق ریشه خواهند داشت

و حق زارعانه و حق ریشه توسط کارشناس رسمی تعیین خواهد شد

اگر شما در زمین درخت کاشته اید و سال های زیادی از درختان نگهداری کرده اید دارای مالکیت غارسی خواهید بود البته با شرایط خاصی
و شما باید دادخواست اثبات مالکیت غارسی اقامه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی دارد میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق ریشه تعلق نمی گیرد
طبق مقررات بین وراث تقسیم می شود
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود

زراعتی که بعد از کاشت و برداشت محصول ، ریشه آنها در زمین برای سال های زیادی باقی بماند حق ریشه خواهند داشت.
امکان احقاق حقوق شما وجود دارد