مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

سلام خسته نباشید من برای مطالبه مهریه ملک همسرم رو توقیف کردم وام بانکی هم تسویه شده الان اجرای احکام نامه برای بانک مذکور نمیده که از فک و رهن خارج بشه لذا قاضی و دادورز میگه همسرت باید بیاد همسر من خارج از کشور هست و اصلا نمیاد آیا نیاز به لایحه و دادخواستی هست اجرای احکام از امتناع کردن نامه برای رفع فک و رهن بده چون در مرحله مزایده و فروش هست سپاسگذارم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
همراه مدارکتون به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید . نیاز به توضیح و رویت مدارک دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مشخص نکردید رای قطعی شده یا خیر و ایا حکم غیابی اخذ نموده اید یا حضوری و ایا با توجه به توقیف ملک فک رهن میخواهید یا با اجراییه حکم ؟؟؟؟