مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع

سلام
بعد از فوت پدر بزرگم انحصار ورثه و سپس تقسیم اموال انجام شد بجز درمورد منزلی مسکونی که مادربزرگم در ان ساکن بود. بعد از فوت ایشان هم انحصار ورثه انجام شد اما متاسفانه بر سر قیمت فروش منزلی که ایشان ساکن بودند توافقی بین وراث وجود ندارد .
چگونه میتوانم برای فروش این ملک اقدام کنیم.
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توافق نشود تقاضای دستور مال مشاع انجام شود تا ملک از طریق مزایده به فروش برسد
...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم و فروش بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اول گواهی عدم افراز بگیرید و سپس دستور فروش از دادگاه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید ابتدا گواهی عدم افراز از اداره ثبت بگیرید

سپس دادخواست تقاضای صدور دستور فروش بدهید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام با مراجعه به اداره ثبت گواهی افراز بگیرید،و سپس از دادگاه اقدام کنید برای فروش

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر کدام از ورثه می تواند از طریق دادگاه دستور فروش ملک‌مشاعی را بگیرد البته بعد از اخذ گواهی عدم امکان افراز از ثبت محل وقوع ملک

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا گواهی عدم افراز از طریق اداره ثبت و سپس دستور فروش مال مشاع از طریق دادگاه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با توجه به اختلاف بوجود آمده میتوانید ازطریق دادگاه ملک را بفروشید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ، ازطریق دریافت گواهی عدم افراز وسپس دستورفروش از دادگاه . درصورت تمایل به وکالت یا مشاوره تکمیلی تماس بگیرین 09125352953

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت گواهی عدم افراز بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکیل بگیرید.
درخواست فروش مال مشاع بدهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا تقاضای افراز ازاداره ثبت نمایید دزصورت عدم امکان افراز درخواست دستور فروش ازطریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست صدور دستور فروش اموال بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید
و بعد از صدور دستور عدم افراز مال مشاع ، شما باید درخواست فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح کنید
و بعد از صدور دستور فروش ، ملک به مزایده گذاشته خواهد شد و سهم هر کدام از ورثه به صندوق دادگستری واریز خواهد شد و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تقسیم ماترک ودرصورت عدم امکان تقسیم ، فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه قانونی باید بدهید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما ابتدا درخواست افراز را در اداره ثبت مطرح نماید و پس از تصمیم مبنی بر عدم افراز درخواست فروش را از دادگاه خواستار شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

1- به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست افراز ملک مشاع را ارجاع دهید.

2- بعد از صدور دستور عدم افراز ملک مشاع از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست فروش ملک مشاع را ثبت و پیگیری نمایید.

3- بعد از صدور دستور فروش ، ملک به مزایده گذاشته می شود و سهم هر کدام از ورثه به صندوق دادگستری واریز میگردد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ملک قابل افراز نباشد از طریق دادگاه حسب مورد دستور فروش یا حکم فروش ملک مشاع را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با گواهی عدم افراز جهت اخذ دستور فروش اقدام نموده تا از طریق مزایده بفروش برسد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اول گواهی عدم افراز بگیرید و سپس دستور فروش از دادگاه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا افراز یا عدم افراز ملک اخذ ونهایتا دستور فروش ان را متقاضی باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر سند رسمی دارد از طریق اداره ثبت و اگر ندارد از طریق دادگاه

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام ، ابتدا به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه و گواهی عدم افراز بگیرید و بعد دادخواست دستور فروش ملک‌مشاعی مطرح کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اپل درخواست افراز دهید و سپس درخواست دستور فروش

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

می توانید ازطریق دستور فروش دردادگاه ومزایده ملک رابفروش برسانید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست تقسیم ملک و در صورت عدم تقسیم فروش ملک رو مطرح نمایید