مشاوره حقوقی رایگان - نرفتن به دادگاه و مشاوره خانواده

با سلام و درود فراوان خدمت عزیزان

بنده چند ماهی هست با خانواده خانمم مشکل دارم و اصلا دوست ندارم رفت و آمد کنم باهاشون
خانمم هم سمت اون هاست طبق پیش بینی
500 تا مهریش هست و هیچ چیزی ندارم به نامم و هیچ حقوقی هم ندارم

دوست هم ندارم اصلا ببینمشون و نمی‌خوام دادگاه و مشاوره هم برم به خاطر بی احترامی ها
لطفا راهنمایی کنید !!!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود.
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید و به مشاوره خانواده بروید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام

اینکه شما علاقه ندارید که با آنها رفت آمد نمایید و یا ملاقات کنید یک تصمیم شخصی است

شما اینجا باید بفرمایید خواسته شما چیست شما می توانید برای تمام اقدامات خود وکیل بگیرید نیازی به حضور شما نمی باشد می توانید در این صورت نیز تماس حاصل کنید اما اگر برای مهریه نفقه و یا سایر موارد شکایت شده باشد شما می توانید اعسار بدهید اما این بستگی به این دارد که شما چه خواسته ای داشته باشید چرا که حضور پیدا نکرد ممکن است تبعات بدی برای شما داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید حق طلاق را به همسرتان دهید تا خود را مطلقه سازد و نیاز به حضور شما در دادگاه نیست اما باید تکلیف مهریه مشخص شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی صرف عدم حضور و عدم تمایل به حضور برای شما می تواند عواقب بدی داشته باشد بهتر است وکیل معرفی کنید تا امور شما از جانب ایشان پیگیری شود
در خصوص عدم توان مالی می توانید اعسار بدهید منعی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج مکلف است که مهریه زوجه را در صورت مطالبه پرداخت نماید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

می توانید وکیل بگیرید ودرهیچ یک ازجلسات شرکت نکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید وکیل بگیرید و یا به زوجه وکالت در طلاق بدید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام یا با مشاوره مشکلتان را حل کنید یا از طریق دادگاه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما نرو خونه اونا ولی مانع رفتن خانمت برای دیدن خانواده اش هم نشو و اگر آمدن خونه ات با بزرگواری برخورد کن

رشید عنایت تبار

جناب آقای رشید عنایت تبار :

با سلام و احترام
نظر به اینکه هیچ دعوایی مطرح نکرده اید و هیچ دعوایی علیه شما مطرح نشده جز دعوت شما به حسن معاشرت راهنمایی دیگری نداریم
اگر منظورتان اجرای 500 سکه می باشد در صورت اقدام از ناحیه همسر شما فقط می توانید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را پس از صدور اجرائیه تا ظرف 30 روز مطرح نمایید و به صورت اقساطی پرداخت نمایید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

مجبور به رفت و آمد نیستید و در صورت مطالبه مهریه دادخواست اعسار بدهید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
مي توانيد به زوجه وکالت در طلاق دهيد يا وكيل بگيريد.

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام اگر قصدتون طلاق هست وکیل بگیرید به جای شما برن دادگاه تا کارهای قانونی را به جای ما انجام بدن

مینا احمدی

مینا احمدی :

وكيل بگيريد ايشان در جلسات شركت كنند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق ایجاد محدودیت برای همسرتان را ندارید