مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی اقرارنامه غیر مالی

با عرض سلام و ادب حضور کارشناسان و وکلای گرامی موارد ذیل را جهت استحضار عرض نموده خواهشمند است به سئوال پاسخ لازم را عنایت و مبذول فرمایید
به موجب سند نکاحیه تعداد 110 عدد سکه تمام بهار آزادی به جهت مهریه زوجه تعیین و منظور گردیده است
به همین علت و در جهت ادای دین و پرداخت مهریه مقدار بیست هکتار آب و اراضی تحت مالکیت خود را طی مبایعه نامه عادی مورخه 1396/09/04 به تملیک و تملک زوجه درآورده ام
سپس ایشان ( زوجه ) یک روز بعد یعنی در مورخه 1396/09/05 در دفترخانه اسناد رسمی حضور پیدا کرده و در حضور شهود معرفی شده به محضر ( پدرش و خواهرش ) سند رسمی اقرارنامه غیر مالی فی مابین تنظیم و منعقد گردیده که متون حقوقی آن بدین شرح است :
(( در تاریخ ذیل ( 1396/09/05) حاضر گردید در این دفترخانه خانم فاطمه مهری زوجه نکاحیه شماره 13339 دفترخانه رسمی ازدواج شماره 62 شهرستان اسفراین و بعد الحضور اقرار صریح و منجز و شرعی داشتند که تعداد 110 عدد سکه بهار آزادی از صداق نکاحیه فوق الذکر را تماما از زوج خود آقای مصطفی رحیمی به مشخصات و نشانی فوق الذکر دریافت نموده و هیچگونه طلبی از بابت سکه مهریه بر ذمه زوج نمی باشد و گواهی دفتر ازدواج 62 اسفراین طی نامه شماره 320 مورخه 1396/09/04 به این دفترخانه مبنی بر عدم صدور اجراییه در خصوص صداق نکاحیه فوق الذکر اخذ گردیده است ))
سئوال : آیا بعد از تاریخ تنظیم و انعقاد سند رسمی اقرارنامه مذکور زوجه می تواند چیز دیگری تحت عنوان مهریه از بنده دریافت کند ؟
این سئوال را به این دلیل مطرح نمودم که زوجه مجددا یک قطعه زمین مسکونی را طی بیع نامه مورخه 1396/09/06 از بنده به جهت اخذ وام ساخت و ساز از بانک تملیک نموده و اکنون مدعی است که این ملک هم بابت مهریه ایشان است و هم اکنون در تصرف ایشان است
سوال : ایا زمین دوم ( مسکونی ) که تاریخ بیع نامه آن 1396/9/6 و یک روز بعد از تاریخ تنظیم سند رسمی اقرارنامه غیر مالی مذکور است به عنوان مهریه به زوجه تعلق می گیرد یا خیر ؟
خواهشمندم لطفا راهنمایی لازم را مبذول و عنایت فرمایید.
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

سند رسمی اقرارنامه غیر مالی مهریه اقرارنامه