مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مبلغی از ودیعه توسط مستاجر

با سلام
دستور تخلیه توسط شورا صادر شده و به اجرای احکام ارجاع شده و هنوز به من نگفتن پول ودیعه را به حساب دادگستری واریز کنم و مستاجر مبلغی از ودیعه را برای پیدا کردن منزل درخواست کرده میتونم بدم رسید بگیرم؟

پاسخ ها :

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام پیشنهاد میکنم این پرداخت را طی یک صورتجلسه در اجرای احکام انجام بدید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در اجرای احکام مربوطه بپردازید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با درود
بله زیرا در غیر اینصورت تخلیه صورت نخواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با هماهنگی اجرای احکام مقداری از ودیعه را به مستاجر پرداخت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما می توانید مبلغ دیه را در حساب صندوق دادگستری پرداخت کنید و رسید دریافت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رسید محضری باید بگیرید یا در اجرای احکام بیاید و در حضوز مامور اجرا به وی پرداخت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مانعی نیست ولیکن بهتر است با شورا هماهنگ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای دستور تخلیه می بایست مبلغ قرض الحسنه وارد گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در اجرای احکام دهید وصورتجلسه نمایید

افسانه محسنی

سرکار خانم افسانه محسنی :

بله، با هماهنگی با اجرای احکام

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله با حضور دو نفر مبلغ را پرداخت و رسید اخذ کنید تا روند تخلیه سریعا تمام شود

یک وکیل :

با سلام
این امکان وجود دارد از طریق اجرای احکام شورا اقدام به تنظیم صورتجلسه و تحویل بخشی از ودیعه نمایید.