مشاوره حقوقی رایگان - سلام در مورد مزاحمت

سلام خسته نباشید. چندوقت خانمی که خیلی وقت پیش میشناسم ورابطه داشتم دوبارچندماه هرچندوقت یکباربهت زنگ میزنه ولی الان شوهرش چندپیام از من دارد اگه شاکی جرمش چیست

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

صرف دادن چند پیام جرمی محقق نگردیده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به روابط شما میتواند بابت انواعی از رابطه نامشروع اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به این دارد شوهرش چه مستندی از شما دارد؟
پیام
عکس
فیلم
شاهد دارد یا ندارد
اگر هیچ جای نگرانی نیست برای شما صرف تماس و ارتباط رابطه نامشروع تلقی نمی‌شود
زیرا
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
...

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. اگر متن پیامک ها حکایت از ارتباط باشد هر دو نفر به رابطه نامشروع مادون زنا و شلاق محکوم خواهید شد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حداقل ارتباط نامشروع و شلاق و تعزير زندان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات شلاق و ممکن است مجازات حبس هم داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می تواند تحت عنوان مزاحمت تلفنی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در طول یکی دو سال اخیر رابطه ای نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رابطه نامشروع .اما به صرف پیام اثبات نمیشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات بستگی به بررسی موضوعات دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

صرف تماس رابطه نامشروع تلقی نمی‌شود مگر مدرک دیگری از رابطه شما داشته باشد.

فاضل شاهملکی

جناب آقای فاضل شاهملکی :

بستگی به نوع پیامک ها ومتن آن ها دارد..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما ارتباطی خودتان به وجود نیاورده باشید اصولاً مانع ایجاد نمی کند می بایست موضوع شما بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به محتوای پیام و سایر دلائل دارد که رابطه نامشروع احراز گردد یا خیر

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام این خانم شوهر دارن اگر رابطه داشته باشید زنا هست واگر رابطه نداشته باشید دوست باشید مرتکب جرایم منافی عفت شده اید ،،باید بیشتر توصیح بدید تا جواب بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به این دارد شوهرش چه مستندی از شما دارد؟

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جواب ندهید و یا بنویسید رابطه اینجوری صحیح نیست

افسانه محسنی

سرکار خانم افسانه محسنی :

بستگی به مدارک و مستندات موجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر صرفا صحبت داشته اید و همسر ایشان بتواند این امر را اثبات کند رابطه نامشروع مادون زنا محقق شده و متاسفانه مجازات آن شلاق است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به متن و نوع پیامها داره

یک وکیل :

با سلام
متن پیامهای ارسالی مهم است امکان اثبات رابطه نامشروع در کنار سایر ادله احتمالی وجود دارد.