مشاوره حقوقی رایگان - مالکین مغازه

باسلام.مغازه ای در سال 96 خریداری کردم 24مالک دارد در هنگام خرید 22نفر امضا کردند و2نفر نیامدن پس از چند سال ادعا کردند که اطلاع نداشته و حال برای امضا بجای 1500000تومان حقشان 15000000تومان می خواهند من برای فروشنده شکایت کردم ودر دادگاه مقرر شد که نصف من بدهم ونصف فروشنده.
به اطلاع مالکین رساندیم وقتی انها برای انجام کار امدند سردفتر از آنها سند مالکیت خواست ولی انها گفتند فقط حصروراثت داریم و سندی نداریم0این دونفر با بقیه ارتباطی ندارندو مشکل باانها دارند)حال ادعا می کنند که ما به تو خط بنگاهی می دهیم و اعلام رضایت می کنیم و پول را می گیریم سر دفتر هم می گوید من هیچ کاری را انجام نمی دهم سند ندارند وخلاف است
این را عرض کنم که سردفتر قبلی که انجا کارها انجام شده بعلت خلاف های مکرر به دفترخانه دیگر واگذار شده است.
من فقط هم برای اجاره با مالکین و هم انتقال سرقفل از بقیه امضا در دفترخانه گرفته و پیش نویس دارم.
در مبایعه نامه هم فروشنده تعهد به اوردن کل مالکین در دفترخانه را داده است.
لطفا مرا راهنمایی نماییدکه چه کنم چون قصد فروش ویا اجاره دارم حال نمی توانم. و میخواهم سند قطعی بگیرم.
با تشکر

پاسخ ها :

خرید مغازه مشاع مغازه مشاع