مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ضبط صدا چیست

سلام
بنده کارمند دولت هستم. بدون نیت خاصی گوشی ام درحال ضبط صدا بود که پیش رییس م رفتم و نیم ساعت جلسه داشتیم. در پایان من قانع نشدم و بدون اینکه توهین کنم یا ایجاد درگیری کنم درحال ترک اتاق بودم که توسط ایشان مورد ضرب و شتم قرار گرفتم. و چندین نفر برای جداکردنش آمدند
اکنون تنها شاهد ادعای بی‌گناهی ام سخنان ضبط شده ایشان است. آیا با توجه به ممنوعیت ضبط صدای مستخدمین دولت ، دنبال کردن ضرب و شتم و تقاضای دیه با توجه به مدارک پزشکی قانونی و صدای ضبط شده فایده ای دارد. شایان ذکر است ایشان نامه عدم نیاز به بنده را زده است و من عملا بیکار شده ام و تقاضای بازگشت به کار قبلی با توجه به بی گناهی ام را دارم. آیا احتمال درخواست مجازات ضبط صدا از طرف ایشان قابل پیگیری است؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موارد متعددي از جاسوسي تا موارد كم اهميت را شامل ميتواند شود