مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

با سلام من یک قطعه زمین کشاورزی. به پنج نفر داده‌ام بدون درج هیچگونه. مبلغ و دریافت هیچ مبلغی. و الان شکایت کردن آیا میتوانم آمدند زمین خودداری کنم درضمن قولنامه دستی است و همچنین شهود هم نظر ابطال قولنامه دارند.

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام اگر سایر شرایط قولنامه صحیح هم باشد و شما کلا قیمت زمین را مشخص نکرده باشید معامله اساسا باطل می باشد ولی اگر منظور شما عدم دریافت ثمن معامله (قیمت ملک) باشد در صورتی حق فسخ خواهید داشت که شرط کرده باشید که در صورت عدم پرداخت ثمن معامله قابل فسخ باشد
در غیر اینصورت شما میبایست الزام وی به پرداخت ثمن را بخواهید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما مستلزم مشاوره حضوری با رویت اسناد است.ساالله