مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایداع هزینه کارشناسی

با سلام. اینجانب 97/5/15 دادخواست تامین دلیل مبنی بر خسارت خودرو که قطعه معیوب طبق کروکی و نظر کارشناس پلیس راه تقدیم نمودم که به کارشناس عالی ارجاع شد و ایشان ضمن تایید نظر افسر پلیس راه، میزان تتریب خودرو را 90%اعلام(برابر قیمت یکسال پیش) چون شکواییه از فروشنده تقدیم کردم دادگاه قرار تبرئه ایشان صادر و اعلام نمود که باید از شرکت سازنده شکایت کنم، تجدیدنظر نیز قرار فوق را تایید نمود.
که دوباره دادخواست تأخیر تادیه و جبران خسارت از شرکت ... ... ... تقدیم کردم، که دوجلسه دادرسی بدوی حضور نداشتن، تا قاضی قرار کارشناسی صادر نمود، که ایداع هزینه کارشناسی با یک روز تاخیر(هشتمین روز) واریز و برگ واریزی طی لایحه تحویل دفتر دادگاه دادم، بعد از 4روز قرار ابطال دادخواست بدلیل عدم ایداع هزینه صادر نمود. که بلافاصله دادخواست تجدیدنظر ارائه نمودم.
سوال:1_آیا بخاطر یکروز و مستندات پرونده کروکی نظریه کارشناس اول و... دادگاه تجدیدنظر نسبت به نقص قرار اقدام میکند یا نه؟
2_5/27 اعتراض ثبت نمودم چند روز طول میکشد تا تجدیدنظر رای صادر واعلام کند؟
3_آیا هزینه‌های دادرسی اولیه که قرار تبرئه فروشنده صادر شد قابل مطالبه می باشد.
باسپاس. ق. کرمانشاه

پاسخ ها :

یک وکیل

تشخیص قضات قابل پیش بینی نیست بستگی به دلایل پرونده دارد.