مشاوره حقوقی رایگان - افزودن خوانده

با سلام من به یکی یه مقدار پول دادم ولی پول و به حساب پسرش ریختم الان پول و بهم پس نمیده رفتم ازش شکایت کردم فقط اسم خودش و زدم تو دادخواست به عنوان خوانده الان میشه اسم پسرشم که پول و به حسابش ریختم اضافه کنم دادخواستم ثبت شده ولی هنوز شماره پرونده نخورده تازه تو دفتر خدمات قضایی ثبتش کردم ولی ارسال شده به دادگاه الان راهی هست یا دوباره باید از نوع یه دادخواست دیگه بدم میگم ماده‌ای تبصره‌ای هست که خوانده رو اضافه کنم اگه ماده‌ ای تبصره‌ای هست لطفا شماره‌ی اونم بگید
تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر باید جداگانه مجددا دادخواست بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و سنجیده ای از آن به عمل آید و بعد نظر قطعی داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر هنوز تعیین شعبه نشده به واحد ارجاع در دادگاه مراجعه کنید و درخواست عودت به دفتر خدمات قضایی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر کل دادگاه مراجعه کنید و درخواست بدهید تا پرونده را برگردونه دفتر خدمات قضایی و سپس خوانده را اضافه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست جلب ثالث بدهید یا مجددا دادخواست ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
شما باید دادخواست خود را مسترد نمایید و سپس دادخواست مناسب مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا تغییراتی که در دادخواست است ، نسبت به افزایش میزان خواسته شماست نه اسم خواهان و خوانده . بهتره مجدد طرح دادخواست کنید و اسم هر دو نفر را به عنوان خوانده ذکر کنید تا رسیدگی شود

یک وکیل :

سلام بله به عنوان جلب ثالث

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مقدار دیه را پزشک قانونی تعیین می نماید