مشاوره حقوقی رایگان - فروش غیر قانونی زمین توسط شورا

با سلام.در روستای ما چند سال است که شورا اقدام به فروش زمین بصورت غیر قانونی میکند.از آنجا که متولی فروش زمین بنیاد مسکن است و این زمین ها فقط با استشهاد نامه و به افرادی خاص فروخته می شود میتوانید لطفا در تهییه دادخواست و اشاره به مواد قانونی کمکم کنید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت
بنیاد مسکن متولی فروش این زمین ها میباشد و قانونی است مگر حق قانونی شما ضایع شده باشد