مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده منجر به جرح

سلام و عرض ادب
در جاده ای که دو لاین رفت و برگشت و کندرو داشت و در حال عبور از عرض جاده بودم که یک سمت ان پارک ساحلی و سمت روبرو مسکونی بوده که پس از عبور از عرض جاده های رفت و برگشت، در کندرو ماشینی با من تصادف کرد و موجب جرح و زخمی شدن بنده و بستری شدن 16 روز در بیمارستان شد که صدمات داخلی از جمله پاره شدن کلیه و شکستن دنده ها و کوفتگی ریه و زخمی شدن و بخیه شدن پا و دست و... شد. در حوالی محل تصاف اطراف خط عبور و یا چراغ راهنمای عابر پیاده نیست اما در حدود 150 متری و یا بیشتر از محل حادثه پل عابر پیاده هست که در وسط جاده اطراف پل عابر، مانعی وجود ندارد. در کروکی اولیه راننده را به علت نقض ماده 180 و عجله و شتاب و عدم رعایت مقررات مقصر دانسته است، ماشینش بیمه دارد راننده هم گواهینامه پایه سوم با اعتبار ده ساله دارد، الان راننده به کروکی اعتراض کرده است که حادثه در نزدیکی پل عابر پیاده است و کروکی اولیه توسط کارشناس عالی تصادفات ترسیم شده که در آن از پل عابر پیاده صحبتی به میان نیاورده است، حال با توجه به داشتن بیمه علت اعتراض راننده چه می تواند باشد؟ آیا به نظر شما در کارشناسی سه نفره ممکن است نظر عوض بشود و من مقصر شناخته بشم؟
در صورت مقصر شناخته شدن من آیا دیه کامل به من تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.