مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام.
من یک قراردادی یک ساله رو با یه شرکت سرمایه گذاری امضاء کردم و شرکت واسه تضمین پولم سفته بهم داد (2 برابر مبلغ آورده من).
بعد از 2 ماه گفت ورشکست شدیم و سود بهم نداد.بعد از تموم شدن سال قراردادمون شکایت کردم و مبلغ آورده خودم رو طلب کردم.نتیجه این شد رای دادند که در زمان قرار داد باید فسخ میکردم و چون فسخ نکردم دستم جایی بند نیست.
حالا بعد از 2 سال میتونم سفته ها رو بذارم اجرا؟
رو سفته ها شماره قرارداد قید شده.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن قرارداد دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر سفته دارید آن را اجرا بگذارید برای رهنمایی بیشتر مدارک شما باید رویت شود