مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

سلام بنده ماشینمو برادرم فروخته یعنی قولنامه که نوشتن ب نام برادرم بوده و امضا کرده بعد به من گفت ماشین خودشو بهم میده منو گول زد و من رفتم وکالت 3 ماهه دادم ب شخص خریدار و الان تاریخ وکالت تموم شده از اون روز ماشین دوبار خرید فروش شده ولی تعویض پلاک نرفتن و الان درخواست تمدید وکالت از من کردن بنده چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید و اینکه برادرم منو تهدید می‌کنه چند سال براش کار کردم الان منو تهدید می‌کنه میگه به من بدهکار هستی اینقد اینجور کردی بهانه های الکی میاره منو تهدید می‌کنه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید وجهی را که خریدار به حساب برادرتان واریز کرده از برادر مطالبه کنیدد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
توقیف خودرو را درخواست کنید ، الزاما موظف به تنظیم سند هستید . اما میتوانید از برادرتان تحت عنوان تهدید شکایت کنید .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

متاسفانه با اعطا وکالت قرارداد را تنفیذ کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد انتقال خودرو ندارید می توانید دادخواست استرداد خودرو بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نمیشود دو موضوع را به یکدیگر ارتباط داد ادقیقا سوال خود را مطرح نمایید یا خدمات مشاوره‌ای استفاده کنید فروش خودروی شما ارتباطی به ایشان ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی راضی به معامله بوده اید و با دادن وکالت بطور ضمنی رضایت خود را اعلام کرده اید دیگر حقی نسبت به آن‌ماشین ندارید ولی اگر برادرتان ثمن معامله را به شما نداده علیه برادر حق شکایت استرداد وجه را دارید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام ثمن فروش خودرو از برادرتان قابل مطالبه است.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در دادگاه الزام شما به نعویض پلاک ، با تقاضا جلب ثالث ، برادر خود را در داگاه حاضر و دفاعیات خود را بیان کنید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دادگاه الزام شما به نعویض پلاک ، با تقاضا جلب ثالث ، برادر خود را در داگاه حاضر و دفاعیات خود را بیان کنید .