مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک

سلام روز بخیر. اسم بنده روح الله هستش اما همه منو به اسم رادمهر صدا میزنن و تقریبا همه منو با این اسم می‌شناسن خواستم ببینم امکانش هست که اسمم رو از روح الله به رادمهر تغییر بدم؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا سخت گیری می‌شود.
وانگهی راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما....

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرفا فقط در صورتی که با ادله کافی باشد و دفاع مناسب نیز داشته باش امکان تغییر است در غیر این صورت رد می‌شود دادخواست شما