مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی غیر مجاز به اپل آیدی های اشخاص متعدد

با سلام وقت بخیر . ما سایت حل مشکل اپل ایدی های کارتی داریم .هر مشتری که مشکل داشت به ما پیام میداد و ما میگشتیم روی اینترنت تا سازنده اپل آیدی را بیابیم . بعد پیدا کردن سازنده استعلام قیمت میگرفتیم و با محاسبه کارمزد خود به مشتری قیمت میدادیم و در صورت رضایت پول از مشتری دریافت و به حساب سازنده منتقل میشد و سازنده رمز جدید صادر میکرد. بعضی از کارت ها صاحب نداشت و کسی پیدا نمیشد به همین دلیل ما میگشتیم روی کارت ها هر اپل ایدی که هنوز مشکل نداشت را روی سامانه خودمون تغییر میدادیم تا خدماتشو خودمون انجام بدیم و دو هزار سود کنیم بعد اینکه انجام شد تازه فهمیدم با اینکار من میشم نفر اول ودیگه واسطه نیستم و همه چی سر من خراب میشه . در جهت حل مشکل کاربران به بیشترشون تماس گرفتم و بهشون گفتم روی سامانه ما بارگذاری شده و بهشون رمز تحویل دادم به رایگان ولی پلیس فتا متوجه شد و اومدن لوازم من شامل گوشی و لپتاپ را بردن و من را متهم کردن به دسترسی غیر مجاز به اپل ایدی افراد متعدد با داشتن شاکی خصوصی و دسترسی غیر مجاز به سرور های بیگانه
ضمن اینکه من در مورخ تیر امثال تلگرامم که شامل اطلاعات سرورم بود هک شد و مدارک مستند و شاهد دارم و در اظهارات اولیه گفتم اپل ایدی های بارگذاری شده توسط من نبوده و بعد فهمیدن درصدد حل مشکل کاربران عمل کردم و سی دی تماس صوتی و پرینت sms تحویل ارائه دادم
ایا میتونم امیدوار باشم که با کمترین مجازات مشکل حل میشه ؟ ایا درست عمل کردم ؟ ضمن اینکه روزی که پلیس فتا تماس گرفت حدود 20تا از اپل ایدی های شاکی بهشون تحویل شد. بعد اینکه پلیس فتا اومدن لوازممو بردن شاکی یه لیست فرستاد که از اون لیست فقط یکیش رو من تغییر داده بودم و بهشون تحویل و ضمیمه اظهارات اولیه خودم کردم. ایا میتونه بقیه ایدی هایی که به من ارتباط نداره رو به من ربط بده. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

دسترسی غیر مجاز به اپل آیدی دسترسی غیر مجاز به داده های رایانه ای جرایم رایانه ای پلیس فتا