مشاوره حقوقی رایگان - سفته و نحوه حضور در جلسه دادرسی شورا

سلام. بنده در حدود 2 سال پیش دو فقره سفته به شخصی دادم هر کدام 5 تومن بابت اینه در چند مرحله ازش پول سودی گرفتم. هر بار با پرداخت چکهای مشتریان م و در مقابل با کسر سود و مدت ش پول گرفتم در چند مرحله. الان تمام چکها و حواله ها و پرداختی و دریافتی ها مشخص هستش و میشه از بانهاشونم استعلام کرد. این اقا بخاطر چند روز دیر شدن مبلغ یکی از چکها یک تومن خارج از عرف خواست که ندادم. الان رفته هر دوتا سفته رو اجرا گاشته قبلا هم تهدید کرده بود ضمن اینکه 6 ماه از سررسید سفته ها گدشته و داخل سفته ها هم مبلغ و تاریخ و مشخصاتم رو نوشتم. جای پرداخت و ایناش خالیه. الان ایشون حسابی نداره و رفته دادخواست داده. لطفا راهنمایی بکنید روز رسیدگی چطوری باید عمل کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هر مبلغی که دادید را باید به صورت مدرک جمع اوری و در دادگاه ارایه فرمایید