مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهر بخاطر کتک زدن

سلام من سه سال پیش باشوهرسر دعوای و کتک زدنش شکایت کردم خود کلانتری نامه پزشکی قانونی و ... رو برد دادگا اونام تحویل شورا حل اختلاف داده بودن .بعداز چند روز ما اشتی کردیم و برگشتیم پیش هم و چند دفعه براشوهرم پیامک امدکه فلان تاریخ بیاید و ما نرفتیم.
قبل ازدواجمون هم شوهرم ازش به جرم ضرب و شتم شکایت شده بود برا طرف 14 درصد زدن این مدت اون طرف خیلی پیگیری کرده بود شوهرمو گرفتن زندانه.
امروز رضایت اون شخصو گرفتن ولی کد ملی شوهرم مسدوده نتونسته بودن ثبت کنن
ممکنه بخاطر شکایت من باشه؟؟ یعنی منم باید برم رضایت بدم یا پرونده من چون اصلا نه من نه شوهرم نرفتیم شورا حل اختلاف پروندمون بسته نشده اصلا پیشو نگرفتیم