مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق زوجه

با سلام. من 10 ماه پیش عقد کردم. همسرم از 5 ماه پیش قهر کرده و هر بار درخواست کردم بیاد با هم صحبت کنیم قبول نکرده. در این مدت هیچ کاری هم نکرده و درخواست طلاق یا مهریه و نفقه نکرده است. ایشان دوشیزه هستند. در این مدت 5 ماه که قهر بوده اند بنده پرداختی به ایشان نداشتم البته ایشان هم هیچ درخواستی نداشته. میخواستم ببینم ایشان میتونه از دادگاه به بهانه عسر و حرج یا عدم پرداخت نفقه حق طلاق بگیره؟

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام شما می توانید برای احراز ادعایتان اظهارنامه ای مبنی بر دعوت به زندگی بدهید و در متن آن آمادگی خود را جهت شروع زندگی مشترک از جهت تامین مسکن و پرداخت نفقه اعلام بفرمایید در صورت عدم پاسخ زوجه به اظهارنامه دادخواست تمکین بدهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر عسر و حرج زوجه باید اثبات گردد
ماهیانه مبلغی از بابت نفقه به حساب ایشان واریز نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است هر ماه نفقه پرداخت کنید تا مشکلی پیش نیاد، زوجه چون بامزه است می تواند با استناد به حق حبس تمکین نکند و نفقه خود را مطالبه کند .
شما بخاطر اینکه نتواند به راحتی طلاق بگیرد بهتر است هر ماه نفقه را پرداخت کنید و در صورت مطالبه مهریه از طریق شورا می توانید فیش های واریزی را به شعبه ارائه دهید.
توجه داشته باشید بهترین راه حل در اینگونه موارد مراجعه به مشاور خانواده است که می توانید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و اگر مشکل حل نشد بهتر است دوستانه جهت طلاق توافقی اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت شرایطی ممکن است. احتیاطا هر ماه مبلغی به حساب ایشان واریز کنید