مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر انتقال سند

سلام. ملکی خریدیم چک آخر در وجه سند و در محضر می بایست پرداخت میکردیم ما چک رو پاس کردیم که فروشنده قرار شد دوسه روزه به نام‌ بزنه ولی دو ماهه خودداری کرده خسارت روزی یه میلیون بابت تاخیر انتقال سند در قولنامه نوشته شده ما خودرو هم در ازای مبلغی از قیمت خونه به فروشنده دادیم قرار شد مدارک ماشین اومد انتقال بدیم خیلی وقته اومده به خود فروشنده تحویل دادیم توافق شفاهی کردیم همزمان در محضر به نام بزنیم الان متوجه شدیم سند خونه در رهن بانک هست و به ما نگفته بود ما هم خسارتمون میخایم و هم فک رهن چه کنیم بهتره. متشکرم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
دادخواست الزام ب ایفای تعهد مطرح کنید و تمامی موارد رو ددر ستون خواسته و شرح دادخواست مطرح کنید