مشاوره حقوقی رایگان - پدرم برای ارضا شدن به من دست درازی کرد

سلام 17 ساله من وقتی 13 سالم بود یک شب مامانم رفت شهرستان من و داداشم و بابام خونه موندیم شب ساعت دو و نیم،سه بود که با احساس سنگینی چیزی رو شکمم بیدار شدم ...
اول فک میکردم چیز خوبیه چون پدرم بهم فیلماشو نشون داد تا 15 سالگی لذت می‌بردم ولی بعد که فهمیدم بده به بابام گفتم نمیخوام دیگه اون کارو انجام بدم
طوریکه بابام نزدیکم میشد خودمو ب خواب میزدم ولی چند مدت پیش تو روش وایسادم و گفتم اگر این کارو کنی ازت شکایت میکنم اونم قول داد که دیگه این کارو نکنه ولی انجام داد نه یک بار چند بار
(البته اینو بگم آسیبی به بکارتم نزد یعنی... بود جز دوبار که از مقعد رابطه برقرار کرد)
میخواستم ببینم من چطوری میتونم از اون شکایت کنم؟
یعنی چجوری ثابت کنم اون دست مالیم کرده؟
ممنونم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به مددکاران اورژانس اجتماعی اطلاع بدهید