مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام دختر هستم تو سن حدودا 9/10 سالگی بابام بهم تجاوز کرد ایا میتونم ازش شکایت کنم الان 17 سالمه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر دشوار است مگر اسناد و مدارک محکمه پسند داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا نتیجه ای ندارد چون اثبات این مورد بعد از گذشت این مدت خیلی سخت است اگر دلیل محکمه پسند دارید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ولی بعد از پایان 18 سالگی. چون هنوز به سن قانونی نرسیده اید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با سلام پاسخ پرسش شما رو قبلا داده ام، طبق همان پاسخ امکان شکایت دارید اما اثبات این موضوع بسیار سخت می باشد چون مهمتر از شکایت داشتن ادله ی قانونی می باشد که مهم است ضمن اینکه در نظر داشته باشید مجازات تجاوز اعدام می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به گذشت زمان طولانی ، نتیجه نخواهید گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات این ادعا بعد از گذشت این همه سال سخت و غیر ممکن است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند تجاوز مشثول مرور زمان نیست ولیکن اثبات ان حایز اهمیت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله ولی نیاز به ادله محکمی دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید شکایت کیفری بابت موضوع خود مصرف کنید و بابت تمام حق و حقوق خود نیز می توانید دادخواست نفقه بدهید ایشان موظف است برای شما مسکن تهیه نماید