مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام دختر هستم تو سن 9/10 سالگی بابام با زور بهم تجاوز کرد الان 17 سالمه میتونم ازش شکایت کنم؟و اینکه توی همین سن بودم پدر مادرم طلاق گرفتن و بابای من حتی یک قرون نه نفقه داد نه خرجی چیزی حتی نیومد حضانتمو بده که من پاسپورت بگیرم و کارای اداریمو مادرم انجام بده.یه مدتی هم با مادرم و ناپدری به اختلاف خوردیم و مجبور شدم برم پیشش زندگی کنم با شرایط نامناسبش و اینکه یه روز رفته بودم مدرسه برگشتم دیدم قفل در خونه رو عوض کرده و حتی جواب زنگ و پیاممو نمیداد و مجبور شدم برگردم پیش مادرم اینا ولی چیزی نمیدونن که بابام تو بچگی بهم تجاوز کرده میتونم کاری کنم ایا؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت نفقه حال میتوانید شکایت کنید بابت تجاوز بعد از گذشت این مدت اثبات سخت است اگر ادله محکمه پسند دارید میتوانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت تجاوز به عنف را جدا و شکایت ترک انفاق را نیز جدا البته بعید است که در تجاوز به نتیجه برسید چون اولا خیلی وقته گذشته ثانیا اثبات آن سخت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اسناد و مدارک محکمه پسند داشته باشید آری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت از پدر نتیجه ای نخواهد داشت و به نظر بنده باعث آبروریزی برای خود و پدرت میشه و هیچ فایده ای نخواهد داشت.
شما بهتر است به مشاور روانشناس مراجعه کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اثبات تجاوز از سوی پدرتان با توجه به توضیحات شما سخت بنظر میرسد چون هم مدت طولانی از آن گذشته و هم مدارک و دلایلی نسبت به آن ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به گذشت مدت زیادی ، در مورد تجاوز نتیجه‌ای نخواهید گرفت
ولی شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را به طرفیت پدرتان مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات تجاوز بعد از گذشت 7 سال مشکل و تا حدی غیر ممکن است . فعلا می توانید از طریق حقوقی مطالبه نفقه کنید بعد از 18 سالگی نیز برای اخذ پاسپورت نیاز به اجازه پدر ندارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه اثبات موضوع تجاوز کمی سخت به نظر می رسد و حتی نا ممکن ،
لیکن بهتر است در خصوص نفقه آینده و گذشته خودتان اقدام به تنظیم دادخواست مطالبه نفقه و نیز شکوائیه ترک انفاق نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه بعد از این همه سال به نظر نمی‌رسد پرونده نتیجه داشته باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا سریعا با سما ه تلفن 123 تماس بگیرید و سپس از طریق دفتر خدمات قضایی سریعا شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تعرض غیر قابل اثبات وتجاوزمشکل ثابت میگرددزمان زیادی گذشته .گواهی پزشکی قانونی دارید؟؟؟بابت نفقه هرزمان میتوانید دادخواست دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بله شما مي توانيد توسط وكيل حاذق شكايت و احقاق حق نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید شکایت کیفری بابت موضوع خود مصرف کنید و بابت تمام حق و حقوق خود نیز می توانید دادخواست نفقه بدهید ایشان موظف است برای شما مسکن تهیه نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اثبات تجاوز بعد از گذشت 7 سال غیر ممکن است .

می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست حقوقی مطالبه نفقه کنید

بعد از 18 سالگی نیز برای اخذ پاسپورت نیاز به اجازه پدر ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باتوجه به گذشت مدت زمان زیاد ، در مورد تجاوزبنظر نتیجه‌ای نخواهید داشت مگر با دلایل قوی . دادخواست مطالبه نفقه را به طرفیت پدرتان مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید رویت شود صرف شکایت کزدن کافی نیست باید دلایل کافی وجود داشته باشد علی الخصوص که زمان زیادی گذشته است