مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

درود
اینجانب زارع یکی از روستاها وقتی که امور اراضی املاک را از مالکین گرفته و به زارعین و رعیت فروختند یکی از مالکین که پسر عموی بنده بود و جزو مالکین نیز بود ملکی که اداره امور اراضی به نام اینجانب ثبت کرده بود به اینجانب تحویل ندادند و اینجانب نیز از مالکیت خود بر روی ملک فوق بی خبر بودم تا اینکه حدود دو سال پیش که استعلام از اداره ثبت گرفتم متوجه این موضوع شدم. ولی پسر عموی من که ملک را به من تحویل نداده بود فوت کرده و زمینی که به نام من است به ورثه برادم رسیده. از این موضوع حدود 5٠سال میگذرد. حال اگر اینجانب شکایت کنم میتوانم زمین را از تصرف انها بیرون بیاورم یا نه ؟ اگر میشود باید چه نوع دادخواستی به دادگاه ارایه نمایم؟ کیفری یا حقوقی ؟ ضمنا ایا سالهایی که ملک در تصرف انها بوده میتوانم درخواست اجرت المثل و خسارت کنم یا خیر ؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم ,

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آیا در زمان اصلاحات ارضی شما بر روی آن اراضی کشت و کار می کردید؟