مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده در دفتر اسناد رسمی جهت انتقال سند قطعی

با سلام ، بنده یک خودرو سواری 206 از سایت دیوار به مبلغ 90 میلیون تومان خریدم روز پنج شنبه یک قولنامه نوشتیم و بنده به ایشان یک چک به مبلغ 90 میلیون تومان دادم ، چون نمیتوانستم همزمان هم پول نقد را صبح شنبه داخل حساب بریزم و هم به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایم در روز جمعه قرار گذاشته و چک را از ایشان گرفته و به همان مبلغ پول نقد،سکه،طلا،دلار دادم اما در صبح شنبه ایشان به دفتر خانه نیامدند و گفتند من که پولی نگرفتم ، حالا باید چکار کنم ؟ هم اصل قولنامه را دارم هم اصل چک را ، چطور خودرو را از ایشان پس بگریم ؟؟؟جریمه فسخ هم در قولنامه نصف پول ماشین نوشته شده ، اگر تا الان ماشین را به فرد دیگری فروخته باشد باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

بنده دوتا شاهد دارم که پول ها و طلا و دلار و سکه دادم به ایشون و چک رو گرفتم. کفایت میکنه؟

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بهتر است حضوری به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید