مشاوره حقوقی رایگان - پرسش مدت رسیدگی

با سلام و دعای خیر
لطفا پاسخ مقتضی سوالم را مرحمتا بفرمائید
1- مدت زمان رسیدگی در دادسرای محترم و دادگاه عالی انتظامی جمعنا چقدر و چه مدت طول میکشد
2- ایا بعداز صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست و ارسال پرونده از دادسرا به دادگاه عالی میتوان درخواست مطالبه خسارت و ضرر و زیان ناشی از تخلف و تقصیر قاضی را به دادگاه عمومی تقدیم نمود یا خیر ؟
بی نهایت ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام زمان دقیقی را نمی توان پیش بینی کرد. صرفاً پس از صدور حکم قطعی مبنی بر احراز تقصیر قاضی می توانید جهت مطالبه خسارت اقدام کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمان غیر قابل پیش بینی است-اگر محرز شود تخلفی صورت واز این باب به شما ضرروارد شده بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل پیش بینی نمی باشد
پس از قطعیت می توانید اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان قابل پیش بینی نیست و باید تقصیر قاضی ثابت شود سپس مطالبه ضرر وزیان

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دادگاه عالی منظور شما دقیق نیست بعد از صدور کیفر خواست پرونده میره به دادگاه.
اینکه چقدر زمان می‌برد پروسه قضایی قابل پیش بینی نیست و بستگی کامل به شعبات و مواردی که می‌گذارند دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پاسخ سوال اول : زمان قابل پیش‌بینی نیست
پاسخ سوال دوم : پس از احراز تقصیر قاضی و قطعیت حکم این امکان وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدت رسیدگی قابل پیش بینی نیست
بله امکان مطالبه ضرر و زیان وجود دارد البته اگر به شما خسارت وارد شده باشد

مینا احمدی

مینا احمدی :

ا- تقريبا ٦ تا ٨ ماه
٢- بله وقت رسيدگي دادگاه مشخص شد دادخواست ضرر و زيان تقديم بفرماييد تا در جلسه توامان رسيدگي شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

تعیین دقیق زمان رسیدگی امکان پذیر نیست بستگی به روند محاکم دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان قابل پیش‌بینی نیست
به محض صدور حکم می توانید درخواست نمایید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام _زمان دقیق وجود ندارد_ضرروزیان قابل مطالبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ قابل پیش بینی نیست
2_ بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مراجع قضایی و انتظامی مدت قابل پیش بینی نیست

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود زمانش قابلیت تعیین ندارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

1_مطابق قانون نظارت بر رفتار قضات مصوب 1390، مراحلی دارد که باید طی شود لذا زمان بر هست ولیکن قاطع برخورد می کنند
2-بله قانون هم همین مورد را پیش بینی کرده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام زمان قابل پیشبینی نیست در صورت قطعیت میتوانید مطالبه خسارت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید حکم قطعی تخلف قاضی صادر شود و بعد دادخواست ضرر و زیان بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت رسیدگی معمولا از 6 ماه تا 2 سال است.