مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظرخواهی

وکیل خوانده با ارسال عذر موجه گواهی پزشکی به دادگاه تجدیدنظر نسبت به قرار رد دادخواست که توسط دادگاه بدوی به علت خارج از موعد اعتراض نموه است اعتراض کرده است بفرمایید تکلیف این مورد با دادگاه چگونه است؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بیماری که مانع حرکت شود عذر موه محسوب میشود البته باز باید وکالتنامه طرف بررسی شود چون در مواردی اختلاف نظر وجود دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در تایید نظر همکارم اضافه مینمایم که در صورتیکه واقعا عذر موجه بوده باشد قانونی است و دادگاه جز پذیرش آن تکلیفی ندارد .

یک وکیل

تشخیص با دادگاه هست نه شما یا دیگری