مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری همسایه برای تعمیر لوله مشترک فاضلاب

سلام
ما کلا یک ساختمان 3 طبقه هستیم تک واحدی واحد ما همکف هست و دو واحد بالای سر ما هستند توالت هر سه واحد بالای سر هم هستند و روشویی طبقه سوم آب میده به دو طبقه زیرین که بیشتر اب نشتی به ما خسارت وارد میکند بدلیل پایینترین واحد بودنمان.
دو سال پیش از شورای حل اختلاف کارشناس گرفته شد برای تشخیص نم.
نظر کارشناس این بود که لوله مشترک است و سه واحد باید هماهنگ بشن تا تعمیر بشه. واحد طبقه سوم کلا منکر قضیه میشه و زیر بار نمیره چکار باید بکنم با توجه به رای شورای حل اختلاف در سال 99 و اینکه خسارت فراوانی به واحد من زده شده و تازه تعمیرات کردم ولی باز هم خرابی ببار امده.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام می بایست دادخواست الزام به تعمیر و مرمت لوله آب مشاع به طرفیت هر دو شریک دیگر اقامه نمایید و تامین دلیل شورای حل اختلاف را مستند نمایید زمان دادخواست فوق میتوانید الزام به پرداخت ضرر و زیان تاخیر در تعمیر را از شرکت های دیگر درخواست نمایید پس از محکومیت ایشان به تعمیر و بازسازی در مرحله اجرا می توانید هزینه تامین را از طرفین دریافت نمایید و با هزینه ایشان لوله آب را تامین نمایید