مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمد

با سلام
پدر من با خودروی روآ در اتوبان با یک پراید تصادف کرد و مقصر شناخته شده
سقف بیمه ی مقصر شانزده میلیون بوده و کارشناس هم برای زیان‌دیده سقف بیمه را تعیین کرده.
زیان‌دیده ادعا میکند ماشین بیشتر خسارت دیده در صورتی که کارشناس خیلی دست بالا براشون تعیین کرده.
در پرونده خسارت هم چیزی بابت پرداخت اضافه از طرف مقصر بیان نشده.
با گذشت دو ماه زیان دیده شکایت کرده و مقصر رو به شورای حل اختلاف خواندند.
حال با توجه به توضیحات امکانش هست که زیان دیده با فاکتور سازی خسارت اضافه درخواست کنه یا میتونم کارش رو به جایی برسونه.ممنون از صبوریتون

پاسخ ها :

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

میزان خسارت براساس نظریه کارشناسی محاسبه می شود.