مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره توسط مستاجر

سلام. بنده یک واحد خانه را در یک مرداد اجاره دادم. مستاجر ماه اول را پرداخت کرد ولی اجاره شهریور ماه را تا الان یعنی تا بیستم مهر ماه پرداخت نکرده است و طبق قرارداد اگر بیش از یک ماه اجاره را پرداخت نکند قرارداد فسخ و میتوان ازآن شکایت کرد. اینکه نوشته شده بیش از یک ماه منظور دقیقا چند روز است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مستاجر یک ماه را پرداخت نکرد برای ماه بعد میتواند شکایت کنید

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام شما میتونید اول اظهارنامه بفرستید و اگر پرداخت نکرد فسخ یا تخلیه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یک ماه معادل 30 روز است و اگر فرضا این ماه پرداخت نکرد می توانید ماه بعد شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توان بر اساس مفاد قرارداد...ابتدا اظهارنامه بدهید