مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام. من 51 سال دارم و 17سال بیمه قالی بافی هستم الان دچار سرطان پستان شدم و یکی از پستانهایم را از دست دادم ایا از کار افتادگی به من تعلق میگیره

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام، از خدا شفای شما را درخواست می کنم.
به تامین اجتماعی مراجعه کنید و مدارک پزشکی خود را ارایه دهید تا جهت تعیین وضعیت جسمی و بازنشستگی، شما را به بیمارستان تخصصی تامین اجتماعی معرفی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بیماری شما باید در کمیسیون پزشکی بررسی گردد تا مشخص گردد که آیا شما از کار افتاده کلی محسوب میشوید یا از کار افتادگی جزیی میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک پزشکی خود را به تامین اجتماعی ارایه کنید تا درخواست شما بررسی گردد

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
مدارک شما باید در تامین اجتماعی ارائه تا نوع از کارافتادگی شما مشخص شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله بايد كميسيون اظهارنظر نمايند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در کمسیون پزشکی مطرح و دوباره آن تصمیم گیری میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدارک پزشکی خودتان را به تامین اجتماعی اداره ارائه دهید تا اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما این اتفاق افتاده باشد شامل از کار افتادگی خواهد شد

یک وکیل :

بایستی مورد شما در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید
یا با شماره 1420 تماس بگیرید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود مدارک خود را به تامین اجتماعی ارائه دهید تا مورد بررسی کمیسیون پزشکی قرار گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی انشاالله خداوند متعال به شما سلامتی عطا کند
از طریق اداره بیمه موضوع را پیگیری نمایید و مدارک تان را ارائه دهید تا کمیسیون مربوطه مورد برسی قرار بگیرد

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
کارافتادگی بایستی توسط کمیسیون پزشکی تایید شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت تایید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی بله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق بند 14 ماده 2 قانون، ” عبارت است؛ از کاهش قدرت کار بیمه شده به نحوی که با اشتغال بکار سابق یا کار دیگری فقط قسمتی از درآمد خود را به دست آورد . ”

طبق بند 17 ماده 2 قانون غرامت مقطوع نقص عضو مبلغی است که بطور یکجا برای جبران نقص عضو یا جبران تقلیل درآمد بیمه شده به شخص او داده می شود . از کار افتادگی ممکن است، بر اثر بیماری ها عادی یا حرفه ای و یا حوادث حوادث ناشی ازکار یا غیر ناشی از کار ایجاد شود.

طبق بند 7 ماده 2 قانون بیماری وضع غیر عادی جسمی یا روحی است که انجام خدمات درمانی را ایجاب می کند یا موجب عدم توانایی موقت اشتغال به کار می شود یا این که موجب هر دو در آن واحد می شود .
به عبارت دیگر ، بیماری اگر غیر قابل علاج تشخیص داده شود ممکن است، موجب کاهش کار فرد بیمه‌شده و در نتیجه سبب از کار افتادگی وی گردد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای بررسی در کمیسیون مربوطه کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام موضوع باید در کمیسیون پزشکی بررسی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلوم
بستگی به نظر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی دارد