مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره

سلام بنده یک سوییت مثلا 50 متری را باقیمت 30 میلیون ودیعه و ماهی 2 میلیون اجاره ماهانه قرارداد دستی کردم حالا بعد چند ماه پشیمان شده حالا قصد فسخ قرارداد را دارم چون اینجا جای کثیفی بدون تهویه حتی یک پنجره هم ندارد جای خفه ای هست ولی صاحب خانه حاضر ب فسخ قرارداد نیست واسرار دارد ک بنده کسی رو پیدا و جایگزین خود کنم خواهشن راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود و سپس اظهارنامه فسخ دهید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت عدم پیش بینی حق فسخ برای مستأجر، جز با توافق طرفین امکان انحلال قرارداد وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید تا پایان قرارداد اجاره صبر کنید یا شخص دیگری را پیدا کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
وانگهی
اجاره عقدی لازم است تا پایان مدت امکان فسخ نمی‌باشد مگر تحت شرایطی...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد اجاره تا پایان مدت الزام آور است مگر اینکه با توافق فسخ شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد باید مورد مطالعه قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در حالت کلی نمی توانید قرارداد را فسخ نمایید مگر تحت شرایطی خاص ،
در صورت تمایل و امکان با بنده تماس بگیرید تا قرارداد تان مورد برسی و ارزیابی قرار بگیرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قرارداد اجاره عقد لازم هست و نمی توان یک طرفه آن را فسخ کرد. در خصوص این ایراد که مطرح کردید نیز از عیوبی نیست که موجب سلب انتفاع از مورد اجاره شود لذا این عیب از عیوبی که بتوان قرارداد را فسخ کرد هم نیست لذا بهتر است با ایشان تعامل داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد اجاره قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط خاصی شده باشد