مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

با سلام. اگر در مشاعات ساختمان هزینه ای ایجاد شده باشد آیا این هزینه به نسبت مساوی بین واحدها تقسیم میشود یا اینکه به نسبت مساحت واحدها تقسیم میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

به نسبت مالکیت افراد نسبت به ملک مشاعی

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام , سهم هر یک از مالكان قسمتهای اختصاصی از مخارج قسمتهای مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمتهای اختصاصی تمام ساختمان به جز هزینه هایی كه به دلیل عدم ارتباط با مساحت زیر بنا به نحو مساوی تقسیم خواهد شد و یا اینكه مالكان ترتیب دیگری را برای تقسیم حقوق و تعهدات و مخارج پیش بینی كرده باشند.