مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام. من سال 93 یک نیسان لیزینگی خریدم صاحب نیسان کلاه سرم گذاشت چون سواد نداشتم و نمی‌فهمیدم در واقع زندگی روی همان معامله رفت هنوز رو پا نیامدم
خودرو اجاره به شرط تملیک بود
من یک عدد چک برگشتی شرکت لیزینگ رایان سايپا دارم ماشین من فروختم ظاهرا قسط و دیرکرد پرداخت شده من چطوری میتونم اون لاشه چک برگشتی رو از شرکت رایان سايپا بگیرم چطور اقدام کنم ممنون میشم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اقساط پرداخت و تسویه
شده است حضورا به شرکت مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با شرکت تصویه حساب کردید میتوانید حضورا مراجعه و استرداد لاشه چک را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر تمام اقساط پرداخت شده باشد و سند فک رهن شده باشد می توانید چک را مسترد نماید 1 اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
سوال مبهم است ، منتها چنانچه صرفا خواسته شما بحث چک میباشد ، میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست استرداد چک رو به طرفیت شرکت رایان سایپا مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنامه با موضوع استرداد لاشه چک را به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس دادخواست استرداد لاشه چک را تنظیم کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست استرداد لاشه چک دهید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام امکان اقامه دعوی استرداد لاشه چک وجود دارد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر مبلغ چک را پرداخت نموده اید به شرکت مراجعه نمایید اگر تحویل ندادند اقدام به دادخواست استرداد لاشه چک نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال کنید

یک وکیل :

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست استرداد چک دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در رهن شرکت است و اقساط پرداخته شده است باید فک رهن کنید