مشاوره حقوقی رایگان - قفل زدن روی موتورخانه

بنده مدیر شفاهی ساختمان 4 واحدی هستم دو واحد همیشه معترض بودند که درجه موتورخانه کم است در صورتی که درجه روی 65 بود و با توجه به عمر ساختمان که 30 ساله است و خواسته عمومی که صرفه جویی کنید در مصرف گاز تا دچار قطعی گاز نشویم و بقیه هموطنان هم از گاز استفاده کنند با خواستشان موافقت نمیکردم اخیرا ساکن واحد 3 وارد موتورخانه شده و درجه را روی حداکثر گذاشته و قفل روی در موتورخانه زده که نشود درجه را کم کرد تکلیف چیست
شایان ذکر است دو واحدی که درخواست بالا بردن درجه موتورخانه را دارند مستاجر و دو واحدی که درجه 65 را کافی می‌دانند مالک هستند احتمال ترکیدن لوله ها بسیار زیاد است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اداره گاز تماس بگیرید. همچنین می توانید اقدام به ارسال اظهارنامه جهت رعایت حقوق اهالی ساختمان کنید. توصیه می شود اقدام به تامین دلیل هم انجام دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید بابت قفل زدن وممانعت از حق علیه ان دو شکایت کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای به فرد مذبور ارسال کنید و سپس تحت عنوان ممانعت از حق از ایشان شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مستاجر و یا مالک بودن تاثیری در چنین موارد ندارد، قفل زدن درب که جزء مشاعات است خلاف قانون است.
مدیر ساختمان نماینده ساختمان برای طرح شکایت نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس به استناد ان تامین دلیل اظهارنامه دهید و بعد دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

رعایت حقوق همه الزامی است و اقدام انها هم خلاف است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید طرح شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر توافق بین مالکین حاصل نمی شود طبق آئین نامه قانون تملک آپارتمان ها مجمع عمومی مالکین را تشکیل و رایی گیری نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سعی کنید با مالکین آن دو واحد توافق کنید اگر نشد تامین دلیل نمایید شرایط موتورخانه دمای موجود و قفل روی در می‌توانید با استناد به آن تامین دلیل اظهارنامه ای بابت رفع وضعیت موجود دهید و اگر افاقه نکرد شکایت ممانعت از حق به استناد مدارک فوق دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قفل زدن روی موتور خانه قانونی نیست مگر اینکه برای امنیت ساکنین بوده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شکایت نمایید تا موضوع رسیدگی شود