مشاوره حقوقی رایگان - اجرا نشدن پخ در فنداسیون

سلام. در نقشه ساختمان ما پخ کشیده شده ولی پیمانکار پخ فنداسیون را اجرا نکرده. چه مشکلی برای ساختمان ما بوجود می آید؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع تخصصی است ووکیل در این زمینه تخصص ندارداز هرداری جویا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای پایان ساخت ممکن است مشکل ساز شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما بررسی کنید تا پخی و مانعی نیاشد چون ممکن است بعدا مجبور به تخریب شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرونده از طریق شهرداری به کمیسیون ماده صد ارجاع می گردد و در آنجا به دستور تخریب و در صورتی که شخصی در آنجا ساکن باشد و امکان تخریب نباشد جریمه نقدی محکوم می شویدوگرنه نمی‌توانید پایان کار بگیرید ولی اگر به دنبال پایان کار نیستید معمولاً مشکل ایجاد نمیشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از کارشناس متخصص راه و ساختمان کمک بگیرید