مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به پاشیدن وایتکس توسط پیک موتوری اجیر شده برای اجبار به استعفا از محل کار

با سلام. حدود یک ماه پیش هنگام خروج از محل شرکت موتوری که من فکر کردم پیک هست نامه ای به من داد و بعد ظرف حاوی وایتکس یا شبیه اون روی من پاشید و رفت. توی نامه نوشته بود یا استعفا میدی و گرنه.... من یه درگیری مختصری با منشی واحدمون داشتم ولی انکار میکنه که کار من نبوده. با یه گروه مشاور چهار سال پیش درگیر بودم که تهدیدم کرده بودن ولی همه اونها و حتی مدیرعامل اون زمان همگی از شرکت رفتن. من میتونم از اون ها به پلیس شکایت کنم؟ توی کوچه ای بودم که نه دوربینی ضبط کرده حادثه رو و نه شاهدی دارم. فقط رئیس دفتر اومد دید که من لباس هام رنگ دادن. آسیبی هم ندیدم غیر از ترس و وحشتی که هر روز با منه که استعفا ندم چی میشه. با مدیریت فعلی شرکت هم هیچ مشکلی ندارم و اونها هم نمیدونن کار کی میتونه باشه. به کجا و از کی شکایت کنم که پیگیری کنن کار کی بوده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد اظهار نظر دقیق بتوان کرد

مصطفی فقیه عبدالهی

مصطفی فقیه عبدالهی :

بهتر بود همان زمان به پلیس تماس می گرفتید علی ای حال تحت عنوان تهدید و سلب امنیت و آسایش در دادسرا شکایت کنید تا تحقیقات مقدماتی برای پیدا شدن متهم مجهول الهویه شروع بشه .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا مدارک جمع آوری نمایید سپس تحت عتوان تهدید و سلب امنیت شکایت نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما شکایت کنید و به هر شخصی که مظنون هستید نام و آدرس وی را در شکواییه بنویسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فعلا از شخص ناشناس موتور سوار شکایت تهدید به مرگ و اسید پاشی بکن و لباسهایت را نیز به همان حالت بزار بمونه که به بازپرس و آگاهی نشان دهی و ان نامه را هم را به بازپرس و افسران کلانتری نشان بده و منشی را هم به عنوان مظنون ورییس دفتر را نیز به عنوان شاهد معرفی کن . اگر خواستید من برایتان شکواییه را تنطیم و از طریق پیام رسان برایتان ارسال میکنم از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید ضمنا کارتان را رها نکنید شجاع باشید هیچ کاری نمیتونه بکنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تحت عنوان تهدید و سلب آسایش شماست نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شکایت کنید شروع به اسید پاشی و تهدید به اسید پاشی مجدد و متهم بزنید ناشناس تا حتی الامکان ادله شما از همین الان فراهم باشد.به نظر می‌رسد متهم با شما در یک مکان فعالیت داشته باشد لذا اقدامات حقوقی که انجام می دهید را مدیریت بفرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تهدید به مرگ و اقدام به اسید پاشی علیه پیک موتوری شکایت نمایید و لباسهایتان را بعنوان دلیل به مرجع قضایی رسیدگی کننده ارائه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علیه موتوری شکایت کیفری تهدید با ایجاد رعب و وحشت نمایید و به هر کس دیگری هم که مظنون هستید به دادسرای مربوطه در مرحله تحقیقات مقدماتی معرفی نمایید