مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش گوشی

سلام خسته نباشید من در گوشی فروشی کار میکنم یکی از دوست ها که باهاش فقط سلام علیک داشتیم از من امدن گوشی خریدن و منم فاکتور کردم این اقا با یکی از دوستاش تماس گرفت و پول رو ده دقیقه بعد زد یک میلیون پانصد منم گوشی دادم برد بعد از 15روز خانمی تماس گرفتن و میگن اشتباه پول رو به کارت شما زدم و منم گفتم خانم داستان اینه اما این خانم حرف خودشو میزنه و منم گفتم قانونی اقدام کن این خانم ساکن رشت هستن و من تهران حالا شکایت کردن سیم کارت منم طلیق دوطرفه کردن اخه به چه دلیلی الان من میخام برم رشت میخواستم ببینم چیکار باید کنم این خانم میتونه جلب کنه ممنون میشم کمکم کنید؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شکایت شده باید بروید به دادسرای مربوطه و دفاع کنید وگرنه جلب و حتی ممکنه محکوم شوید