مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر مجرد

آیا داشتن یک خانه کوچک مانع از برقراری مستمری دختر مجردی می‌شود که هرگز ازدواج نکرده و در حال حاضر بیکار می‌باشد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شرایط استحقاق برای مستمری این است که دختر شاغل نباشد و ازدواج هم نکرده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر درآمدی نداشته باشد می تواند مستمری دریافت کند

الهه السادات میرحسینی

سرکار خانم الهه السادات میرحسینی :

با سلام خیر تا زمانیکه شاغل نباشند و مجرد باشند مستمری به ایشان تعلق می گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
مستمری پدر در صورتی به دختر تعلق خواهد گرفت که دختر مجرد یا مطلقه باشد و فاقد شغل و فاقد بیمه باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام داشتن خانه مانع از برقراری مستمری برای شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منعی ندارد ، مساله مهم برای شمول مستمری این است که بیکار و مجرد باشید