مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بگیران نیروهای مسلح

با عرض سلام و خسته نباشید. پدرم سرگرد ارتش بود و بعد از بازنشستگی فوت کرده است که مادرم و من به علت از کار افتادگی دائم بعد از تایید کمیسیون پزشک ی ارتش حقوق را می‌گرفتیم تا مادرم نیز فوت کرد و کل حقوق را من می گیرم حالا برادر معتادم به من گیر داده که سهم من از حقوق را بده و گرنه حقوق را خراب می کنم و شماره ملی من را برداشته و رفته فیش حقوقی را گرفته حالا من می خواهم سوال کنم برادرم حرفش به جایی می‌رسد یا نه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سهم شماست کسی نمیتونه حق شما را بگیره مگر اینکه کتبا خودتان انصراف دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سن برادر چند سال است؟
چنان‌چه مستحق باشید جای نگرانی نیست برای شما
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر برادرتون نمی تواند ادعایی داشته باشد و در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید.

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

سلام
این موضوع ممکن نیست
و حقوق مادرتان متعلق ب شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا مستمری به شما می سد نه برادرتان نگران نباشید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام شما اگر خانم هستید تا زمانی که ازدواج کنید قطع نمیشه واگر آقا هستید که تا زمانیکه سن شما به سربازی برسه مستحق گرفتن اون مستمری هستید و بعدش دیگه خیر تحت هیچ شرایطی

یک وکیل :

با سلام
امکان قطع مستمری شما وجود ندارد مگر اینکه متاهل باشید و این موضوع مخفی مانده باشد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

فرزند ذکور در صورت ادامه تحصیل تا 25 سالگی حق دریافت حقوق را دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به برادر سما نمیرسه در خصوص اعتیاد و مزاحمت هم شکایت کنید تا رسیدگی شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حقوق به شما می رسد و برادرتان تو مشکلی ندارد و کاملا سالم است نمی تواند از حقوق چیزی دریافت نماید