مشاوره حقوقی رایگان - مجازات شرط بندی اینترنتی

با عرض سلام
اسفند 1400 کارتم رو بخاطر شرطبندی اینترنتی مسدود کردند، در بهمن امسال1401پرونده شرطبندی م به دادگاه فرستاده شده اما هنوز احضار نشدم، میخواستم بدونم با توجه به اینکه ی جریمه نقدی به صورت تعلیق ساده دارم (بابت زباله) و زمان تعلیقمم تموم نشده در پرونده شرطبندی چه حکمی برام صادر میشه،ایا مصوبه جدید مجلس که تشدید مجازات شرطبندی رو مصوب کردند،مشمول دادگاه منم میشه؟؟ سو پیشینه موثر کیفری ندارم.ایا موضوع نهایت با جریمه حل میشه؟؟حدود هشت ماه هست دگ وارد سایت شزطبندی نشدم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

چنانچه در دوره تعلیق مرتکب جرم بشوید مجازات قبلی با مجازات جرم جدید هر دو اجرا می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم قماربازی شده اید
و طبق قانون مجازات خواهد داشت
صدور حکم مجازات بستگی به دفاعیات و ادله شما در جلسه دادرسی خواهد داشت

با توجه به دفاعیات شما ، ممکن است مشمول تخفیف یا تعلیق مجازات یا جایگزین حبس بشوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده و دفاعیات شما دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به کیفیت جرم ارتکابی و همچنین نظر قاضی رسیدگی کننده دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولاً مشکلی پیش نمیاد و با اخذ تعهد یا جریمه مشکل حل می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شرط بندی حداقل ششماه حبس دارد ولی معمولا تبدیل به جریمه می کنند